» » 99 درصد اعتبارات تخصیص یافته به استان در حوزه عمرانی جذب شده است

99 درصد اعتبارات تخصیص یافته به استان در حوزه عمرانی جذب شده است

توسط : mhbmporg | بازدیدها : 1627 | 
23 اردیبهشت 1397
|
|
نظرات : 0

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان اظهار کرد: در سال‌های اجرایی برنامه پنجم 2 هزار و 780 میلیارد تومان اعتبار به استان در حوزه عمرانی برای تأمین زیرساخت‌ها ابلاغ شد و 51 درصد آن یعنی حدود یک‌هزار و 400 میلیارد تومان آن جذب شده است.

99 درصد اعتبارات تخصیص یافته به استان در حوزه عمرانی جذب شده است

 

99 درصد اعتبارات تخصیص یافته به استان در حوزه عمرانی جذب شده است

 مهندس حسین پیشقدم عصر امروز شنبه (22 اردیبهشت) در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با حضور استاندار گلستان و مدیران ارشد استان برگزار شد، گزارشی از اعتبارات مصوب و تخصیصی استان در طول برنامه پنجم ارائه کرد و تصریح کرد: از این اعتبار تخصیص یافته حدود 99.6 درصد جذب شد و همچنین بخشی از این اعتبارات معادل 63 درصد در زمینه سایر اعتبارات بوده که سرفصل اعتباری مشخصی نداشت و با تلاش‌هایی که صورت گرفت به استان جذب شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بیان کرد: در طول برنامه پنجم باید با یک‌هزار و 400 میلیارد تومان، زیرساخت های استان را تکمیل می‌کردیم که این کار امکان‌پذیر نیست چون این مبلغ بسیار اندک است.

وی اشاره ای هم به وضعیت استان در جذب اعتبارات توسعه متوازن کرد و گفت: 457 میلیارد تومان در قالب قانون توسعه متوازن برای استان به تصویب رسید که تنها 17 درصد آن به استان ابلاغ و جذب شد. این مسئله نشان می‌دهد از فضایی که در قانون بودجه سالانه برای توازن و رفع محرومیت‌ها ابلاغ می‌شود، نتوانستیم از فضای قانونی آن استفاده کنیم.

مهندس پیشقدم یادآور شد: باید تلاش کنیم قانون توسعه متوازن را در برنامه ششم با کمک نمایندگان و روسای سازمان‌ها به یک سرانجام خوب برسانیم. مطمئنا استان‌هایی که زیرساخت‌های قبلی را داشتند، ظرفیت‌های بهتری را برای خود ترسیم کردند، بنابراین رشد و توسعه در استان‌های برخوردار بیشتر بوده است.

وی درباره اسناد خزانه اسلامی هم گفت: 138 میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی تنها در اعتبار استانی داشتیم که 10 درصد کل عددی است که توانستیم به قانون بودجه سالانه استان اضافه کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان مقایسه‌ای هم درباره تعداد پروژه و سرانه هر پروژه در  گلستان و برخی استان های همجوار ارائه کرد و افزود: گلستان یک‌هزار پروژه، در گیلان 4 هزار و 500 پروژه و در مازندران نیز حدود 4 هزار پروژه احداثی وجود دارد که ضریب احداثی این پروژه‌ها در استان گلستان 54 درصد است اما در کشور میانگین این ضریب حدود 40 درصد است. برهمین اساس سرانه اعتبار پروژه‌های استان گلستان 400 میلیارد تومان، در استان مازندران 170 میلیارد تومان و میانگین کشور هم حدود 100 میلیارد تومان است.

وی با اشاره به تحقق 110 درصدی درآمدهای مالیاتی استان گفت: 110 درصد درآمدهای مالیاتی استان سال قبل محقق شد اما در دیگر درآمدهای عمومی ما از 460 میلیارد تومانی که مصوب داشتیم شرایط خوبی نداریم و در این حوزه‌ها عدم تحقق زیاد است.

مهندس پیشقدم با بیان اینکه رشد اعتبارات هزینه‌ای استان در سال گذشته خوب بوده است، اظهار کرد: 273 میلیارد تومان در ابتدای سال قبل، میانه سال 24 میلیارد و 200 میلیون تومان و در انتهای سال 8.2 میلیارد تومان دیگر هم توزیع اعتباری داشتیم. جمع اعتبار در ابتدای سال 96 حدود 306 میلیارد تومان بوده که عملکرد ما 324 میلیارد تومان بود.

وی با اشاره به کسری 15 میلیارد و 700 میلیون تومانی اعتبارات حقوق و مزایا در استان خاطر نشان کرد: این کسری سال گذشته به صورت کامل جذب شد و سرانه حقوق هر کارمند در استان 11 میلیون و 700 هزار تومان افزایش یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان درباره اعتبارات عمرانی هم گفت: سال 95 حدود 344 میلیارد تومان عملکرد استان بود که در مصوبه 96 این میزان 780 میلیارد تومان شد که 350 میلیارد تومان آن معادل 46 درصد تخصیص اعتبار داشتیم.

همچنین در این جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، استاندار گلستان اظهار کرد: دستگاه هایی که اسناد خزانه در اختیار دارند اعلام نمایند تا قبل از 31 تیرماه به صورت صد در صدی جذب شود.

دکتر هاشمی با تاکید بر اهمیت مباحث بودجه ای، گفت: دستگاه های اجرایی باید یکی از قوی ترین کارشناسان خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان معرفی کنند تا بتدیل به یک کارشناس بودجه ای تبدیل شوند.

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.